Eddie's Corner
Inspiratiesessies over ontluikende technologie in B2B

Thema: Internet of things - Waar liggen de kansen voor B2B?

De volgende Eddie’s corner sessie vindt plaats op 23 oktober 2018

Eddie's Corner Tech Inspiratiesessies: de how and why 

De "Eddie's corner Tech inspiratiesessies" worden georganiseerd door Natch & SDE, twee technologiebedrijven die ondernemingen helpen beter zaken te doen dankzij technologie. 

De hypes kennen we allemaal en hoewel ze ongemeen spannend zijn, blijven we als nuchtere Belg altijd sceptisch. Zo erg zelfs dat we pas op de kar springen als de hype al geëvolueerd is in een ontluikende trend. Onze Tech inspiratiesessies gaan over technologische trends die aan de vooravond staan van mainstream adoptie in België.

Enkele keren per jaar inviteren we experten die bedrijven willen inspireren en informeren over de nieuwste technologische ontwikkelingen.

PROGRAMMA

 

De cijfers liegen er niet om: Gartner voorspelt dat er tegen 2020 25 miljard geconnecteerde producten zullen zijn. McKinsey voorspelt dan weer dat 70% van toegevoegde waarde in B2B van IoT zal komen.

Heel wat kansen om unieke waarde te creëren voor je klanten. Maar hoe ver staat de technologie? Hoe hou je je systemen veilig? En hoe maak je jouw producten überhaupt 'smart'?

We nodigen Sam Vanhoutte, CTO bij Codit, uit om ons te verklappen hoe de toekomst eruit zal zien (hint: 'connected'), hoe je als B2B met IoT van start gaat en wat bedrijven vandaag al doen om via Internet of Things meerwaarde te creëren.

Cases:

Connected nurses: Deze case demonstreerden Codit en Televic Healthcare op het IoT World Congres. Patiënten worden uitgerust met sensoren waardoor verpleegsters efficiënter hun werk kunnen doen.

Zalm transport: Sensoren controleren temperaturen tijdens transport van zalm. Worden bepaalde grenzen overschreden, dan komt dat automatisch in de blockchain. Zo kan de retailer zien wat er met zijn vracht gebeurd is alvorens te accepteren.

Programma:

- 17.45h: Welkom
- 18.00h: Start van de sessie
- 19.00h: Nagesprek en Q&A

Locatie is onze digital farm, Lichtelarestraat 45, Lochristi.

Wie zijn we? 

Natch
Al meer dan 10 jaar focust ons team op e-business oplossingen voor grote en middelgrote B2B ondernemingen. Onze consultants, analisten en PL's hebben diep inzicht in de customer journeys in productie, distributie, groothandel en service industrieën. Onze developers zijn stuk voor stuk seniors in .net en Microsoft SQL.
SDE
Met onze oprichting in 1982 hebben we meer dan 30 jaar ervaring in de IT- en softwaresector. En geloof ons, dit is geen evidentie. Dat maakt van ons een betrouwbare IT-partner met een rijke historiek en tonnen ervaring. Ondanks onze leeftijd blijven we mee evolueren met de nieuwste tendensen en klantennoden, en scholen we onszelf continu bij.

ONZE VOORGAANDE SESSIES

De impact van A.I. op de B2B-sector

Bekijk hier de video's van onze derde Eddie's Corner inspiratiesessie

 

Daan Gheysens, Robovision - Deel I

Daan Gheysens, Robovision - Deel II

Alles wat je ooit wilde weten over VR/VR!

Onze tweede Eddie's Corner inspiratiesessie zit er ook op. Bekijk hier de video's!

 

Joris De Lamper, Yondr Agency

Yassine Abid, Aeroplane

Alles wat je ooit wilde weten over Chatbots!

Onze eerste Eddie's Corner inspiratiesessie ging over chatbots in b2b!

 

Maarten Verschuere, Clever

Niels Van Weereld, Faction XYZ

Thema: Internet of things - Waar liggen de kansen voor B2B?

De volgende Eddie’s corner sessie vindt plaats op 23 oktober 2018