Eddie's Corner
Inspiratiesessies over ontluikende technologie in B2B

Thema: VR en AR in je B2B-bedrijf. Wat zijn de mogelijkheden?

De volgende Eddie’s corner sessie vindt plaats op 24 mei 2018

Eddie's Corner Tech Inspiratiesessies: de how and why 

De "Eddie's corner Tech inspiratiesessies" worden georganiseerd door Natch & SDE, twee technologiebedrijven die ondernemingen helpen beter zaken te doen dankzij technologie. 

De hypes kennen we allemaal en hoewel ze ongemeen spannend zijn, blijven we als nuchtere Belg altijd sceptisch. Zo erg zelfs dat we pas op de kar springen als de hype al geëvolueerd is in een ontluikende trend. Onze Tech inspiratiesessies gaan over technologische trends die aan de vooravond staan van mainstream adoptie in België.

Enkele keren per jaar inviteren we experten die bedrijven willen inspireren en informeren over de nieuwste technologische ontwikkelingen.

PROGRAMMA

Yassine Abid 
Yassine Abid
Managing Partner Aeroplane
een digital creative agentschap gespecialiseerd in AR, VR en MR


 
Joris De Lamper 
Joris De Lamper
VR Business Expert Yondr,
een immersive media agency dat zich op VR en 360° video richt

 

Toen Virtual Reality en Augmented Reality enkele jaren geleden een fenomeen werden, leek het niet meer dan een speeltje voor de makers van videospelletjes of Hollywood-films. Maar naarmate de mogelijkheden van de technologie duidelijker werden, begonnen ook innovators uit de bedrijfssector te experimenteren met VR/AR-tools.

Wij nodigen twee experten uit om je, vanuit hun ervaring en getoetst met praktijkcases, nu precies te vertellen wat de mogelijkheden van VR en AR voor de bedrijfswereld zijn.

17.45h: Welkom

18.00h: Start van de inspiratiesessies
 
    - Eerste spreker: Yassine Abid - Aeroplane
 
    - Tweede spreker: Joris De Lamper - Yondr
 
19.15h: Nagesprek en Q&A
 
Locatie is onze digital farm, Lichtelarestraat 45, Lochristi.

ONZE VOORGAANDE SESSIE

Alles wat je ooit wilde weten over chatbots!

Onze eerste Eddie's Corner inspiratiesessie is ondertussen afgelopen. Wat hebben we geleerd?

lees meer 

Maarten Verschuere, Clever

Niels Van Weereld, Faction XYZ

Wie zijn we? 

Natch
Al meer dan 10 jaar focust ons team op e-business oplossingen voor grote en middelgrote B2B ondernemingen. Onze consultants, analisten en PL's hebben diep inzicht in de customer journeys in productie, distributie, groothandel en service industrieën. Onze developers zijn stuk voor stuk seniors in .net en Microsoft SQL.
SDE
Met onze oprichting in 1982 hebben we meer dan 30 jaar ervaring in de IT- en softwaresector. En geloof ons, dit is geen evidentie. Dat maakt van ons een betrouwbare IT-partner met een rijke historiek en tonnen ervaring. Ondanks onze leeftijd blijven we mee evolueren met de nieuwste tendensen en klantennoden, en scholen we onszelf continu bij.

Thema: VR en AR in je B2B-bedrijf. Wat zijn de mogelijkheden?

De volgende Eddie’s corner sessie vindt plaats op 24 mei 2018