Eddie's Corner
Inspiratiesessies over ontluikende technologie in B2B

ONZE VOORGAANDE SESSIES

De impact van A.I. op de B2B-sector

Bekijk hier de video's van onze derde Eddie's Corner inspiratiesessie

 

Daan Gheysens, Robovision - Deel I

Daan Gheysens, Robovision - Deel II

Alles wat je ooit wilde weten over VR/VR!

Onze tweede Eddie's Corner inspiratiesessie zit er ook op. Bekijk hier de video's!

 

Joris De Lamper, Yondr Agency

Yassine Abid, Aeroplane

Alles wat je ooit wilde weten over Chatbots!

Onze eerste Eddie's Corner inspiratiesessie ging over chatbots in b2b!

 

Maarten Verschuere, Clever

Niels Van Weereld, Faction XYZ

Thema: De impact van A.I. op B2B-bedrijven, vandaag en morgen

De volgende Eddie’s corner sessie vindt plaats op 26 juni 2018

Eddie's Corner Tech Inspiratiesessies: de how and why 

De "Eddie's corner Tech inspiratiesessies" worden georganiseerd door Natch & SDE, twee technologiebedrijven die ondernemingen helpen beter zaken te doen dankzij technologie. 

De hypes kennen we allemaal en hoewel ze ongemeen spannend zijn, blijven we als nuchtere Belg altijd sceptisch. Zo erg zelfs dat we pas op de kar springen als de hype al geëvolueerd is in een ontluikende trend. Onze Tech inspiratiesessies gaan over technologische trends die aan de vooravond staan van mainstream adoptie in België.

Enkele keren per jaar inviteren we experten die bedrijven willen inspireren en informeren over de nieuwste technologische ontwikkelingen.

PROGRAMMA

Daan Gheysens 
Daan Gheysens
Data Scientist en Analytics Strategist bij Robovision 

 

De mogelijkheden van Artificiële Intelligentie en Machine Learning zijn weinig mensen onbekend. Opkomende technologieën zoals chatbots, voice search en zelfrijdende auto's steunen allemaal op deze fundamentele technologie.

De applicaties voor de bedrijfswereld zijn dan ook eindeloos: productie, distributie, levering en marketing zijn maar een paar van de departementen waarin A.I. nu al een grote rol speelt.

Om u een kijk te geven op het heden en de toekomst hebben we Daan Gheysens uitgenodigd. Daan werkt sinds kort bij Robovision, een Gents bedrijf dat deep learning en AI gebruikt om de data van grote en kleine bedrijven om te zetten in actionable informatie. Daarvoor was hij data scientist en analytics strategist bij Accenture.

Aan de hand van praktijkcases legt hij uit hoe A.I. je bedrijfssector getransformeerd heeft. En wat er nog volgt, natuurlijk. Na de sessie heb je de kans om hem in een Q&A je vragen voor te leggen.

Programma

17.45: Verwelkoming
18.00: Aanvang sessie: Daan Gheysens - Robovision
19.00: Q&A
19.30: Nagesprek met open bar

Wie zijn we? 

Natch
Al meer dan 10 jaar focust ons team op e-business oplossingen voor grote en middelgrote B2B ondernemingen. Onze consultants, analisten en PL's hebben diep inzicht in de customer journeys in productie, distributie, groothandel en service industrieën. Onze developers zijn stuk voor stuk seniors in .net en Microsoft SQL.
SDE
Met onze oprichting in 1982 hebben we meer dan 30 jaar ervaring in de IT- en softwaresector. En geloof ons, dit is geen evidentie. Dat maakt van ons een betrouwbare IT-partner met een rijke historiek en tonnen ervaring. Ondanks onze leeftijd blijven we mee evolueren met de nieuwste tendensen en klantennoden, en scholen we onszelf continu bij.

Thema: De impact van A.I. op B2B-bedrijven, vandaag en morgen

De volgende Eddie’s corner sessie vindt plaats op 26 juni 2018