digitaal-platform

Unieke digitale platformen

Unieke digitale platformen voor unieke bedrijven. Want het resultaat van jouw persoonlijke digitale strategie laat zich niet in een hokje webshop, website of app stoppen. En jouw unieke processen zijn niet zomaar onder te brengen in een out of the box oplossing.

Dan zijn wij de juiste partij om je unieke digitale platform te realiseren. We hebben de tools, de architectuur, de brainpower en vooral ook de goesting!

Wat als wij technologie konden gebruiken als hefboom om jouw business te doen groeien?

Heb jij een uniek idee waarmee je de markt kan disrupten, maar ontbreek je de skills om dit technologisch uit te werken? Laat ons dan de handen in elkaar slaan! Door het samenbrengen van business & technologie ontwikkelen wij jouw unieke oplossing die de groeimotor van je bedrijf zal worden!

uniek ebusiness platform

Integratie

Jouw uniek platform integreren we met jouw IT-ecosysteem om zo enerzijds het platform met de nodige data te voeden, en anderzijds ook data terug te kunnen sturen naar o.a. jouw ERP, PIM, CRM, … Heb je de nood om ook met derde partijen data uit te wisselen? No problem, dankzij onze webservices en API’s is dit perfect mogelijk!

Flexibel

Jouw uniek platform wordt gebouwd op een flexibel development framework, waardoor jij steeds volledig de touwtjes in handen hebt. Dankzij deze flexibiliteit kan je het platform snel aanpassen aan de noden en wensen van de gebruikers, en jouw business.

The sky is the limit

Dankzij de integratiemogelijkheden met andere IT applicaties, en de flexibiliteit van ons development framework kan je alle kanten uit met jouw uniek platform. Denk aan dataplatformen, projectportals, customer portals, custom CMS, … The sky is écht the limit!

Hoe pakken we het aan?

Strategie & analyse

We helpen jouw managementteam prioriteiten stellen in de juiste e-business opportuniteiten. De Natch Digital Strategy Workshop en Natch Design Thinking workshop kristalliseren je e-business intenties en bieden je MT een leidraad voor toekomstige digitaliseringsplannen.

Ontwikkeling

We ontwikkelen e-commerce software, mobile enterprise apps en online software op maat. Integratie met je bestaande bedrijfsapplicaties en automatisatie van complexe processen zijn key. We ontwikkelen in nauwe samenwerking met jouw IT / digital team op een agile manier.  

Optimalisatie

Versnel de ROI van je e-business applicaties. Recurrente rapporten van belangrijke KPI’s vormen de basis voor onze consultants om samen met jou of je externe digitale marketingpartner het rendement van je e-business te verhogen en je digitale platform te verbeteren.

De technologie

NatchOS framework

NatchOS maakt je business data klaar voor e-business. E-business in de breedste zin van het woord en ook “business data” in de breedste zin van het woord. Wij bij Natch bouwen vervolgens zelf vaak een front-end voor onze klanten. Bijvoorbeeld een app, webshop, portal, website, … maar voorzien evengoed toegang naar apps en oplossingen van jezelf of derden. Denk maar aan AR/VR, chatbots, AI-toepassingen, marketing automation suites, …

Vorige
Volgende