progressive web app b2b

Progressive web apps

Wat zijn progressive web apps? De kracht van een webplatform, en een smartphone app in één.

Over welke voordelen we dan spreken? Dankzij PWA’s haal je onnodige barrières weg zodat jouw platformgebruikers een vlotte online ervaring krijgen! De grootste barrière die je weghaalt, is het installeren van een native app. Dankzij Progressive Web App technologie hoef je geen app te installeren, maar maak je toch gebruik van de mogelijkheden die normaal enkel door een native app worden voorzien.

Wat als wij progressive web apps konden creëren die je zowel in het werkveld als op kantoor ondersteunen?

Dankzij PWA technologie maken we webplatformen die je op je laptop of desktop eenvoudig kan raadplegen, en die daarnaast ook nog eens op je smartphone perfect werken. Meer zelfs, wanneer je de PWA op je smartphone opent kan die zelfs van je camera gebruik maken. Handig, om foto’s te trekken en in je webplatform te uploaden, gebruik te maken van de camera om barcodes te scannen, …

Responsive

De PWA past zich aan, aan het scherm waarop hij bekeken wordt. Of het nu op je laptop, desktop of smartphone is, de applicatie zal steeds makkelijk te gebruiken zijn. Hierdoor kan je je applicatie zowel in the field als op het bureau perfect inzetten!

Offline bruikbaar

Wanneer je de applicatie wil gebruiken in je magazijn of fabriek, waar niet altijd de beste internetverbinding is, zal de applicatie alsnog bruikbaar blijven. Dit komt omdat veel van de elementen in een PWA nadat ze ingeladen zijn, offline beschikbaar worden.

Eén platform

Een webplatform, native iOS en Android app ontwikkelen kost heel wat tijd en vergt een grote investering. Dus waarom geen platform ontwikkelen dat deze drie applicaties combineert? Dat is de power van PWA’s! Je ontwikkelt één platform dat altijd en overal beschikbaar is.

Hoe pakken we het aan?

Strategie & analyse

We helpen jouw managementteam prioriteiten stellen in de juiste e-business opportuniteiten. De Natch Digital Strategy Workshop en Natch Design Thinking workshop kristalliseren je e-business intenties en bieden je MT een leidraad voor toekomstige digitaliseringsplannen.

Ontwikkeling

We ontwikkelen e-commerce software, mobile enterprise apps en online software op maat. Integratie met je bestaande bedrijfsapplicaties en automatisatie van complexe processen zijn key. We ontwikkelen in nauwe samenwerking met jouw IT / digital team op een agile manier.  

Optimalisatie

Versnel de ROI van je e-business applicaties. Recurrente rapporten van belangrijke KPI’s vormen de basis voor onze consultants om samen met jou of je externe digitale marketingpartner het rendement van je e-business te verhogen en je digitale platform te verbeteren.

De technologie

NatchOS framework

NatchOS maakt je business data klaar voor e-business. E-business in de breedste zin van het woord en ook “business data” in de breedste zin van het woord. Wij bij Natch bouwen vervolgens zelf vaak een front-end voor onze klanten. Bijvoorbeeld een app, webshop, portal, website, … maar voorzien evengoed toegang naar apps en oplossingen van jezelf of derden. Denk maar aan AR/VR, chatbots, AI-toepassingen, marketing automation suites, …

Vorige
Volgende