e-commerce software

E-commerce platformen

Onze e-commerce platformen en enterprise webshops helpen bedrijven beter verkopen, ze lossen de moderke klantverwachtingen in en vergroten de omzet in deze veranderende markt. 

Onze omni-channel e-commerce software wordt op maat ontworpen om te presteren in de meest veeleisende B2B- en B2B2C-omgevingen, en integreert met eender welke ERP-software of administratieve oplossing.

Wat als wij jouw volledig geïntegreerde e-commerce platform creëren dat voldoet aan al jouw unieke business noden?

Bezorg jouw klanten een naadloze 24/7 e-commerce ervaring die hen helpt beter en makkelijker aan te kopen. Zet al je unieke, complexe, business processen om in een eenvoudig te gebruiken platform dat zowel je klanten, als je interne medewerkers tijd bespaart in commerciële samenwerkingsverbanden. Dit door het implementeren van een geïntegreerd e-commerce platform dat op maat van jouw business, klanten en markt is geschreven.

Omnichannel e-commerce platformen

De barrières in de keten tussen producent en consument vervagen. Dankzij digitale kanalen is het eenvoudiger om in contact te komen met alle actoren. 

Onze B2B2X e-commerce oplossing consolideert al je product-, prijs-, service-, en klantinformaite waardoor je die intelligent kan ontsluiten om toegevoegde waarde te bieden aan de verschillende spelers die in aanraking met je business komen.

Integraties

Je e-commerce of e-business platform consolideert heel wat informatie. Daarom gaan we prat op onze top-integratiemogelijkheden. We integreren met zo wat alle ERP-systemen zoals SAP, Dynamics AX, AS400, Business Central enzovoort. Daarnaast integreren en interfacen we met andere business applicaties zoals CRM-systemen, WMS’n, PIM, BI, en ga zo maar door. 

Unieke processen

Onze business consultants zijn krakken om de complexiteit in jouw producten, processen, prijszetting, interne organisatie, markten of klantsegmenten hapklaar te maken voor jouw eindklant. 

Ook ons onderliggend framework is gemaakt om met grote volumes, grote complexiteit en uiteenlopende producten, diensten en datatypes te werken. 

Hoe pakken we het aan?

Strategie & analyse

We helpen jouw managementteam prioriteiten stellen in de juiste e-business opportuniteiten. De Natch Digital Strategy Workshop en Natch Design Thinking workshop kristalliseren je e-business intenties en bieden je MT een leidraad voor toekomstige digitaliseringsplannen.

Ontwikkeling

We ontwikkelen e-commerce software, mobile enterprise apps en online software op maat. Integratie met je bestaande bedrijfsapplicaties en automatisatie van complexe processen zijn key. We ontwikkelen in nauwe samenwerking met jouw IT / digital team op een agile manier.  

Optimalisatie

Versnel de ROI van je e-business applicaties. Recurrente rapporten van belangrijke KPI’s vormen de basis voor onze consultants om samen met jou of je externe digitale marketingpartner het rendement van je e-business te verhogen en je digitale platform te verbeteren.

De technologie

NatchOS framework

NatchOS maakt je business data klaar voor e-business. E-business in de breedste zin van het woord en ook “business data” in de breedste zin van het woord. Wij bij Natch bouwen vervolgens zelf vaak een front-end voor onze klanten. Bijvoorbeeld een app, webshop, portal, website, … maar voorzien evengoed toegang naar apps en oplossingen van jezelf of derden. Denk maar aan AR/VR, chatbots, AI-toepassingen, marketing automation suites, …

Vorige
Volgende