E-business performance

E-business performance betekent niets minder dan blijven analyseren en optimaliseren. Een platform live brengen is één ding. Het laten renderen, is dan weer een ander paar mouwen. Om de Return On Investment van jouw platform te optimaliseren is het noodzakelijk om de aandacht te vestigen op het onboarden van jouw klanten, hun ervaring goed in kaart te brengen, en te bekijken hoe je ze nog beter online kan bedienen.

Wat als e-business performance jouw Return On Investment en klantloyaliteit kon verhogen?

Onze e-business performance begeleiding is gericht op het verhogen van het gebruiksgemak van jouw platform voor de gebruikers. Zo gaan we op zoek naar manieren om jouw gebruikers zo goed mogelijk te helpen aankopen, relevante informatie te vinden in zo weinig mogelijk clicks, enz. Hierdoor zal je je gebruikers beter aan jouw bedrijf kunnen binden, wat op zijn beurt resulteert in een verhoogde Return On Investment. Een win-win situatie dus!

Analyse

Door het gebruik van je platform te analyseren leer je je (potentiële) klanten echt kennen. We zetten de juiste webanalytics tools voor je op zodat je kan nagaan welke delen van je platform goed scoren, welke niet, waar je klanten toekomen en weggaan en zo veel meer. Deze data analyseren we voor jou, en zetten we om in concrete actiepunten om jouw platform te optimaliseren!

Conversieoptimalisatie

Conversieoptimalisatie zorgt ervoor dat alle hindernissen tijdens een bezoek op een webplatform of app gedetecteerd en opgelost worden. Dat betekent dat het pad van interesse naar aankoop vlot, duidelijk en zonder problemen moet verlopen.

We gaan door je platform en kijken waar klanten je website verlaten en hoe je dat kan verhelpen, door betere call-to-actions, technische tweaks of content aanpassingen.

Digital marketing

Digital marketingacties zorgen ervoor dat (potentiële) klanten hun weg naar jouw platform vinden. Denk hierbij aan E-mail marketing, content marketing,  advertising op social media en Search Engine Optimization. Vaak zorgt een mix van deze digitale marketinginitiatieven voor een gezonde instroom aan (potentiële) klanten.

Wij helpen jou bij het opzetten van deze campagnes, en geven jou daarna volledig de touwtjes in handen.

De technologie

NatchOS framework

NatchOS maakt je business data klaar voor e-business. E-business in de breedste zin van het woord en ook “business data” in de breedste zin van het woord. Wij bij Natch bouwen vervolgens zelf vaak een front-end voor onze klanten. Bijvoorbeeld een app, webshop, portal, website, … maar voorzien evengoed toegang naar apps en oplossingen van jezelf of derden. Denk maar aan AR/VR, chatbots, AI-toepassingen, marketing automation suites, …

Vorige
Volgende