Onze e-business oplossingen

De e-business oplossingen van Natch beslaan het hele spectrum,
van digitale strategieën tot volwaardige e-business platformen. En de 
noodzakelijke add-ons, zoals progressive web apps en optimalisatie
met onze e-business performance analyse. 

E-commerce & webshops

Heeft jouw complexe business nood aan e-commerce die je niet in standaard webshop-pakketten terugvindt? Dan klikt het vermoedelijk met ons!

E-business portals

Online zaken doen is méér dan een winkelmandje bieden. Slimme geïntegreerde portals bieden je klanten en leveranciers de beste service.

Unieke digitale platformen

Unieke business modellen hebben nood aan unieke platformen en tools. We bouwen jouw platform op maat waardoor jouw toegevoegde waarde nóg groeit.

Progressive web apps

De kracht van webtechnologie gecombineerd met die van apps op je smartphone of tablet voor de ultieme mobiele gebruiksvriendelijke gebruikerservaring. 

Strategisch advies

Digitaliseer je business-plan door onze specialisten jouw managementteam te laten uitdagen in een design thinking & digital strategy workshop.

E-business performance

Zit er meer in je huidige webshop, portal of digitaal platform? We helpen je jouw e-performance te boosten en je rendement te verhogen.

Hoe pakken we het aan?

Strategie & analyse

We helpen jouw managementteam prioriteiten stellen in de juiste e-business opportuniteiten. De Natch Digital Strategy Workshop en Natch Design Thinking workshop kristalliseren je e-business intenties en bieden je MT een leidraad voor toekomstige digitaliseringsplannen.

Ontwikkeling

We ontwikkelen e-commerce software, mobile enterprise apps en online software op maat. Integratie met je bestaande bedrijfsapplicaties en automatisatie van complexe processen zijn key. We ontwikkelen in nauwe samenwerking met jouw IT / digital team op een agile manier.  

Optimalisatie

Versnel de ROI van je e-business applicaties. Recurrente rapporten van belangrijke KPI’s vormen de basis voor onze consultants om samen met jou of je externe digitale marketingpartner het rendement van je e-business te verhogen en je digitale platform te verbeteren.

De technologie

NatchOS framework

NatchOS maakt je business data klaar voor e-business. E-business in de breedste zin van het woord en ook “business data” in de breedste zin van het woord. Wij bij Natch bouwen vervolgens zelf vaak een front-end voor onze klanten. Bijvoorbeeld een app, webshop, portal, website, … maar voorzien evengoed toegang naar apps en oplossingen van jezelf of derden. Denk maar aan AR/VR, chatbots, AI-toepassingen, marketing automation suites, …

Vorige
Volgende