E-business cases

Onze e-business cases tonen hoe we samen met onze klanten succesvolle e-business verhalen schrijven. Elke case is uniek, want elk bedrijf is uniek. Onze oplossingen en strategieën zijn dan ook steeds zorgvuldig aan de noden van elk bedrijf aangepast. Ontdek hoe we er nog steeds samen in slagen e-business te gebruiken als hefboom voor groei!

Disruptie in de natuursteen sector. Stoneasy (de naam zegt het zelf) maakt het voor zijn klanten mogelijk om in enkele clicks een volledige container natuursteen vanuit de andere kant van de wereld te bestellen en voor jouw deur te laten leveren. Dit complexe proces digitaliseerden we volledig.
Cook & bake koos Natch om het maximale uit hun sana-commerce omgeving te halen. Samen sleutelen we aan dit sterke e-commerce product om de fervente thuisbakkers die klant zijn bij Cook & Bake een aangename en vlotte e-commerce ervaring te bezorgen, en zo het bedrijf te helpen groeien.
Hoe onderzoek je in hemelsnaam de digitale maturiteit van je klanten? Velux stelde zich diezelfde vraag, en schakelde daarom Natch in om dit onderzoek in goede banen te leiden.
E-business als middel om de interne werking te stroomlijnen, online te kunnen verkopen én de klanten nog beter te kunnen bedienen. Grandeco is wereldwijd één van de meest toonaangevende producenten van wandbekleding, ontdek hoe ze ook op online vlak de toon zetten!
Digitaal succesvol zijn in een traditionele sector als die van de bouwmaterialen? Dat is exact wat Deschacht heeft verwezenlijkt, ontdek hoe ze naast e-commerce een hele waaier aan e-business mogelijkheden aanbieden waardoor ze het administratieve werk bij hun klanten verminderen.

Trots om voor deze bedrijven te werken!