Velux

Onze services

Velux: Digitale strategie

De VELUX Groep is een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in dakramen, lichttunnels en modulaire lichtstraten, met ongeveer 10.000 werknemers in meer dan 40 landen. De groep staat algemeen bekend als marktleider en innovator. Ook op digitaal vlak behoort de producent tot de leiders; een globale strategie en roll- out van consistente en doelgerichte digitale communicatie, tooling, online services en commerce.

Velux

Het pad naar succes

De uitdagingen

Natch ondersteunt Velux met gerichte consultancy en praktisch advies om onder meer:

  • de verwachtingen van alle doelgroepen in kaart te brengen en te begrijpen,
  • het Velux-team te inspireren en op te leiden op vlak van digital trends en reële praktijkcases,
  • het verhogen van de adoptiegraad voor digitaal samenwerken,
  • doelgroep segmentatie op basis van digitale maturiteit van alle actoren in het veld door te trekken. 

Aanpak door de jaren heen

1

De verwachtingen van alle doelgroepen in kaart brengen en te begrijpen, door de noden van alle stakeholders te analyseren. 

2

Het Velux-team inspireren en opleiden op vlak van digital trends. Onze experten stomen hen via trainingen en workshops klaar voor de uitdagingen van een digital first bedrijf. 

3

We verhogen de adoptiegraad voor digitaal samenwerken door met de juiste tools alle departementen, silo’s en medewerkers op één digitale lijn te krijgen. 

4

Doelgroepsegmentatie van het klanten- en prospectenbestand op basis van hun digitale maturiteit. Want digitale maturiteit eindigt natuurlijk niet bij de klant alleen. 

“Met Natch heb ik sinds jaren een heel goede samenwerking, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Wij hebben een heel goeie samenwerking aangaande de digitale segmentatie gehad.”

François Henryon National Sales Manager