Walkthrough door een e-platform voor klant, eindgebruiker én medewerkers

Het platform zelf is, net als Grandeco, een complex gegeven. Het uitgebreide assortiment, waarvan bepaalde delen slechts beschikbaar zijn voor bepaalde klanten, zorgt ervoor dat er flink wat kracht achter het proces ligt. 

Ook prijsaanpassingen en het ondersteunend aspect zorgen voor de nodige complexiteit.

Daarom kozen Natch en Grandeco voor de agile aanpak, waarbij we het platform voor een kleine groep klanten beschikbaar stelden en, na aanpassingen gebaseerd op feedback, onze groep steeds verder uitbreidden.

Wil je graag meer weten over de succesfactoren, lessen en resultaten van het project? Bekijk dan de hele presentatie hier:

 Toon me de video’s! 

Bekijk hier de andere presentaties van onze Grandeco CxO visit: 

De Grandeco Wallfasion group is een bedrijf dat mensen helpt hun woningen en kantoren te personaliseren door middel van zorgvuldig gekozen muurdecoraties. Dat doen ze ondertussen al 40 jaar. We ontwierpen samen met hen een e-commerce platform dat de gebruikservaring voor zowel eindgebruikers, klanten en eigen personeel optimaliseert.

Naar aanleiding van de implementatie daarvan organiseerden we een exclusief bedrijfsbezoek, waarin zowel onze eigen mensen als leden van het Grandeco managementteam  een woordje uitleg geven over de visie van Grandeco, hoe het project tot stand kwam, hoe het e-commerce platform nu precies werkt en, natuurlijk, wat de toekomst brengt.