Thx 2015, je was fantastisch!

thankyouforbeingawesomeDe eindejaarsperiode laat je zowel vooruit kijken naar 2016 als even stilstaan bij het jaar dat weeral voorbij gevlogen is. Wij bij Natch zijn enorm dankbaar voor 2015 en ‘hungry for 2016’ en wel hierom…

We zijn dankbaar voor de ervaringen die we hebben mogen op doen. Nieuwe technologieën, nieuwe uitdagingen, klanten in nieuwe sectoren, … zowel als individuen, alsook als team zijn we er op vooruit gegaan. 

Die progressie hebben we vooral te danken aan onze klanten. Ze leggen de lat hoog en er gaat geen week voorbij of ze pitchen ons nieuwe ideeën, het ene al wat haalbaarder dan het andere. We hebben echt het gevoel dat we met elke klant partneren in plaats van louter diensten te leveren. Thats how we like it! Bedankt voor het vertrouwen, we kijken er naar uit om er ook volgend jaar weer te staan.

Ons sales- & digital strategy-team heeft niet stilgezeten, dat zal je in 2016 zien aan de mooie nieuwe digitale projecten die live zullen komen. Of misschien zal je het net niet zien, want veel van wat we doen voor onze B2B-klanten is niet publiek toegankelijk. Wel kunnen we stellen dat het stuk voor stuk projecten zijn die van groot strategisch belang zijn voor onze klanten. Bovendien gaan we verder op datzelfde elan want in januari staan weeral 2 Digital Strategy workshops op de planning.

Inderdaad, dat geeft soms wat planningsstress vandaar deze 3 extra vacatures! We kijken ook uit naar het einde van de verbouwingswerken aan onze nieuwe kantoren. Het wordt een heel toffe werkplek! We gaan trouwens ook elders nog wat verbouwen. The year 2000 called and it wants our website back… Onze eigen website wordt stilaan een voorbeeld van hoe het niet moet. Maar je weet hoe dat gaat: “we doen eerst nog dat project voor de klant en dan maken we écht tijd voor onze eigen site…”. Zo hebben we dat obligatoire goede voornemen ook meteen gemaakt!

Maak er een spetterend eindejaar van, see you in 2016!