Stoneasy lanceert smartphone-app bovenop Natch e-business applicatie

Stoneasy APpVanaf 15 november 2013 stelt Stoneasy een gratis app ter beschikking aan zijn klanten. Deze app zal zowel voor iPhone als Android-toestellen te verkrijgen zijn. Met deze innovatie wilt Stoneasy een nog betere service bieden aan zijn klanten. Voortaan kan men immers ook op verplaatsing scherpe prijzen en real­time bestelinformatie raadplegen.

Stoneasy biedt de professionele bouwhandel een eenvoudige online oplossing aan om rechtstreeks natuursteen te importeren per volle container, en dit aan scherpe prijzen. In 2013 leverde het bedrijf meer dan 500 containers bij een 60­tal klanten in België, Nederland en Frankrijk.

Na het lanceren van een gloednieuwe B2B e-business site in mei eerder dit jaar, komt daar nu een handige, mobiele optie bij. Deze zal de klant toelaten om ook buiten zijn bureau prijzen en openstaande bestellingen op te volgen. Net als bij de site is tijdens het ontwikkelen van de app enorm veel aandacht besteed aan een eenvoudige, gebruiksvriendelijke werking. Rechtstreeks importeren zonder tijdverlies of kopzorgen, wordt nu werkelijk kinderspel.

De app synchroniseert alle nodige product-, prijs- en logistieke info via een API. Deze API maakt onderdeel uit van Stoneasy’s e-business website op basis van het Natch e-business framework. Dit framework laat toe om enerzijds te koppelen met verschillende applicaties om klanten mee te bedienen (website, app, portal, …) en anderzijds met achterliggende ERP-systemen als SAP, Dynamics AX, Navision enzovoort.