SDE & Natch zijn ISO-gecertificeerd! Bekijk het in de blockchain

SDE en Natch behaalden eind vorig jaar het ISO 9001:2015 certificaat, uitgereikt door DNV GL. Deze organisatie helpt bedrijven de veiligheid en duurzaamheid van hun bedrijfsvoering verbeteren.

De ISO 9001-norm focust zich op de effectiviteit van bedrijfsprocessen. En of die bedrijfsprocessen het gewenste resultaat bereiken. DNV GL reikt het certificaat uit aan bedrijven die hun processen optimaliseren om toegevoegde waarde, prestaties en effectiviteit te stimuleren. 

ISO 9001:2015

De recentste versie, 9001:2015, neemt meer variabelen dan ooit in aanmerking. Zo ligt de nadruk naast procesoptimalisatie ook op risicomanagement, leiderschap en doelstellingen als aanzet tot verbetering.

Er is ook uitgebreide aandacht voor onderhouden van kennis, regievoering over diensten van externe dienstverleners en hoe een bedrijf omgaat met verandering.

Een hele boterham, dus. We zijn dan ook uitermate trots te mogen meedelen dat zowel Natch als SDE dit certificaat hebben behaald. Zo voorzien we onze klanten op een efficiënte manier van producten en diensten, of het nu gaat om ERP-software, Office 365 implementatie of een e-commerce platform. 

De blockchain

De ISO-certificaten worden ook in de blockchain bewaard. Zo kan iedereen, via een QR-code, het certificaat opvragen. Hieronder vind je het document. Scan de QR code om het document in de blockchain te controleren.

Bekijk hier het bestand