Optimaliseer uw CRM of ERP applicatie met de Trendstop Web API

 

Op 13 november 2012 stelde Trendstop.be haar integratie van de Trendstop Web API met Salesforce.com voor. Naast Salesforce.com kunnen tal van andere CRM, ERP of databasetoepassingen geïntegreerd worden met de Trendstop.be  API.   Contacten of andere bedrijfsgegevens up-to-date houden in Salesforce CRM was nog nooit zo makkelijk.

 

 

Trendstop.be API en salesforce.com App

Trendstop.be is de grootste B2B bedrijfsdatabank in België. Het is een online werkinstrument en communicatieplatform waar je als professional terecht kan voor het opzoeken en consulteren van actuele bedrijfsinformatie, financiële kerncijfers, analysetools en doelgerichte prospectieplanning.
Naast de ontwikkeling van het platform heeft Natch recent de Trendstop Web API ontwikkeld.  De API zorgt er voor dat je toegang krijgt tot achterliggende gegevens die je kan inzetten voor eigen gebruik of het verrijken van uw eigen databank. 

De Trendstop Web API laat gebruikers toe om gegevens vanop Trendstop te integreren in bedrijfsapplicaties zoals CRM of ERP.   De API wordt onder meer aangesproken door de trendstop.be App op Salesforce.com om zowel bedrijfsinformatie als persoonlijke contacten te updaten op een gecontroleerde manier. 

Daarnaast kunnen nieuwe contacten integraal geïmporteerd worden.  Naast Salesforce.com beschikt Trendstop.be over kant en klare integraties voor Microsoft Dynamics CRM en SugarCRM. Natch ontwikkelde de API zodat in de toekomst ook andere software heel eenvoudig kan connecteren met de bedrijfsdatabank. Bekijk hier alvast de documentatie indien je met de Trendstop Web API van slag wil gaan.