Natch steunt Sukhi-Home via Studio Brussel’s Music for Life

Shangrila Kids

Update: De activiteiten van de medewerkers van SDE & Natch brachten 500€ op. Dat bedrag werd op zijn beurt verdubbeld door de directie tot de mooie som van 1000 Euro voor dit fantastische project.

De organisatie Kids Shangrila Home verricht fantastisch werk in Kathmandu. Het is een tehuis, opgericht in 1995, dat onderdak, liefde en zoveel meer biedt aan een honderdtal kinderen die geen ouders of waardige thuis hebben. Shangrila zorgt dat ze naar school gaan, dagelijkse en medische zorg krijgen, 3 maaltijden per dag kunnen nemen en kunnen spelen zoals elk kind dat zou moeten kunnen. Dit tot elk kind een toekomstvisie heeft en kan verder studeren of een waardige job kan uitoefenen.

Willem, je had hem misschien al aan de lijn want hij is onze vaste man op de helpdesk, trok al verschillende keren naar Nepal om als vrijwilliger mee te helpen. Zijn verhalen zijn zowel schrijnend als hartverwarmend, maar onberoerd laten ze je niet. Het is daarom ook dat we graag even de aandacht vestigen op het feit dat het werk van de organisatie in gevaar is. De huur en algemene kosten van het huis van de Shangrila Kids worden te hoog. Elke maand moet men de eindjes aan elkaar knopen.

Shangrila Kids 2Help de Shangrila-organisatie met haar Sukhi-Home project en bouw mee aan een aardbevingsbestendig kindertehuis. Een mooi perceel hebben ze al, nu nog bouwen! 

Meer info vind je de website van de organisatie Shangrila of de themasite voor het Sukhi-Home bouwproject. Op de website van Studio Brussel vind je de verschillende acties van dit goede doel terug.

Wat doen we bij Natch?

We dragen ons steentje bij door te betalen voor wat normaal gezien gratis is op kantoor, en dat is best wel wat. Voor de verse soep, de koffie, capuchino, chocomelk, cola en andere dranken die we nuttigen van 16 tot en met 20 december doen we een duit in het zakje. Net als voor het lekkere vers fruit dat dagelijks in de keuken staat. Er zullen een aantal collega’s overheerlijke desserts, wafels, taarten en watnog bakken waarvan de opbrengst ten voordele is van Sukhi-Home is en we organiseren ook een aantal warme maaltijden. Verder kiezen we ervoor om ons budget dat normaal gezien aan relatiegeschenken wordt gespendeerd integraal te donneren aan het project.

Wat kan u doen?

Neem deel aan een van de activiteiten die opgelijst staan op de Studio Brussel-website , doe een kleine donatie via de Sukhi-website, gooi deze pagina of een van de officiële websites even op je Twitter, Facebook of Linkedin-pagina voor wat extra promotie.

Shangrila Sukhi-Home bouwgrond

De bouwgrond is er al, laat ons hen helpen aan een mooie thuis!