Microsoft Ultimate Business Makeover 2011 sponsorship

Microsoft’s Ultimate Business Makeover is opnieuw opgestart, of eerder doorgestart naar 2011. Naast een kennisplatform is Microsoft Ultimate Business Makeover natuurlijk vooral gekend omwille van de wedstrijd waarbij een bedrijf een volledige makeover kan winnen. Ook in de 2011-editie zal Natch opnieuw de winnaar voorzien van een e-business website.

De nieuwe e-business website van Alpagro Plastics, de winnaar van 2010, is ondertussen reeds in opbouw. In samenwerking met Quero Media (SEO-sponsor) en E-mail Garage (e-mail marketingsponsor) bouwt Natch aan de nieuwe webstek van Alpagro Plastics. Natch hanteert hiervoor haar standaard implementatiemethodologie. Op die manier lopen projecten op schema en binnen budget en weet de klant steeds in welke fase hij zich bevindt. Ook wanneer er met externe partners gewerkt wordt, zorgt dit voor een optimale projectleiding.

De functionele analyse voor Alpagro Plastics werd onlangs afgerond en goedgekeurd. De verschillende partijen (bijvoorbeeld designstudio, seo, online marketing, …) worden binnenkort gebriefet waardoor de eigenlijke implementatie kan beginnen. Tijdens de implementatie wordt met een aantal mijlpalen gewerkt. Op die manier is alles voor iedereen kristalhelder.

We lichten alvast een klein tipje van de digitale sluier van de nieuwe Alpagro Plastics-website. De website zal drietalig (Nederlands, Frans, Engels) zijn en zal opgebouwd worden als een echte e-commerce site. Omdat elk artikel van Alpagro Plastics op maat gemaakt wordt en elke bestelling een persoonlijke opvolging vereist, was online payment in eerste instantie niet noodzakelijk. Er wordt wel gewerkt aan gepersonaliseerde offerte-aanvragen waarbij de surfer meteen opdrukteksten, logo’s of andere grafische afbeeldingen kan meesturen.

In de toekomst zullen we via deze blog af en toe updates posten van het Alpagro-project.