I.R.S-Btech integreert garantiecertificaten-website met hun Dynamics CRM

 

Een dak houdt alles wat je lief is droog. Op voorwaarde dat het goed geplaatst is en er gebruik wordt gemaakt van kwalitatieve materialen, daar durft I.R.S-Btech haar hand voor in het vuur steken. Het bedrijf is exclusief verdeler van het hoogkwalitatieve Resitrix-EPDM en biedt bouwheren en architecten een 100 % waterdicht garantie. De garantie-certificaten uitreiken was een hele klus die veel administratief werk met zich meebracht. Daarom werkten we in opdracht van I.R.S-Btech een online service-portaal uit die gekoppeld werd met de CRM-oplossing van de onderneming.

Op resitrix-garantie.be kunnen bouwheren, architecten of dakdekkers hun nieuw EPDM-dak indienen. In 4 eenvoudige stappen verstuurt men de garantie-aanvraag naar I.R.S-Btech die deze rechtstreeks ontvangt in haar CRM. Het bedrijf heeft meteen alle gegevens bij de hand: het adres van de werf, de bouwheer of architect, de plaatser of dakdekker en kan op deze manier heel snel de aanvragen verwerken.

Een certificaat wordt pas uitgekeerd als de dakdekker Resitrix-opleidingen volgde bij I.R.S-Btech en als de plaatsing gebeurde volgens de voorschriften. Bij dakdekkers met minder ervaring in Resitrix voert I.R.S-Btech vervolgens controles uit op de werf om effectief de kwaliteit te garanderen. Het self-service-portaal is ook intelligent. Zo koppelt het terug naar de crm-databank van I.R.S-Btech die gevuld is met de meeste Belgische dakdekkers. Het portaal herkent op basis van het btw-nummer meteen de dakdekker en vult zijn gegevens automatisch in.

Voordelen

Als dakdekker is het een extra verkoopsargument dat je een garantie-certificaat kan afleveren aan je bouwheer. Dat je hiervoor geen mails of formulieren moet versturen en dat dat kan van waar en wanneer hij dat wil is een grote plus. Velen onder hen staan namelijk niet te springen om er ’s avonds langdradige administratie bij te nemen. Ook voor de bouwheer of opdrachtgever geeft het platform vertrouwen dat ze de juiste keuze van product en plaatser hebben gemaakt.

Naast de tijdswinst en het stroomlijnen van het certificatieproces biedt de portal voor I.R.S-Btech nog andere voordelen. Het informeert dakdekkers over het belang van de Resitrix-opleidingen wat op zijn beurt weer meer kwalitatieve plaatsingen met zich meebrengt. Het bedrijf denkt al luidop na over hoe ze het portaal nog verder kunnen uitbreiden door bijvoorbeeld ook de werfcontroles die zij uitvoeren hierlangs te gaan stroomlijnen.

http://www.resitrix-garantie.be/