Finalisten Microsoft Ultimate Makeover bekend

Het stemmen kan beginnen op de 3 finalisten van Microsoft’s Ultimate Makeover wedstrijd. Natch is partner van deze wedstrijd en biedt de uiteindelijke winnaar de mogelijkheid om een e-commerce website op te zetten. Stemmen kan op http://www.ultimatemakeover.be/NL/Pages/Stem.aspx 

De finalisten:

logo Alpagro

ALPAGRO Plastics legt zich reeds meer dan 30 jaar toe op het vervaardigen van plastic draagtassen en allerhande flexibele verpakkingen. Sinds enkele jaren produceert de KMO eveneens biologisch afbreekbare draagtassen, beter bekend onder de naam “BioBag”.

Logo Elmeco

Elmeco Services Belgium is een jonge, dynamische firma gespecialiseerd in het toeleveren van industrieel, elektrisch installatiemateriaal, op maat. De activiteiten vinden hun toepassing in de meest uiteenlopende branches, zoals de staal-, en bouwsector,de voedings- en automobielnijverheid, de farmaceutische industrie en de energiewereld.

Logo Halles des Foires

Op enkele minuutjes van hartje Luik, bevinden zich de Halles des Foires. Beurzen, salons, tentoonstellingen, bedrijfsfeesten… zowat alles is er mogelijk. Naast de verhuring van de hallen, organiseert de Foire Internationale de Liège (F.I.L. s.c.) tevens haar eigen evenementen, goed voor 12 000 bezoekers per jaar.