FaceTime Kortrijk: Technologisch event op 7 maart 2018

Op 7 maart is het weer tijd voor Face Time Kortrijk. Het technologisch evenement is al aan zijn derde editie toe en legt dit jaar de focus op nieuwe technologie en de impact hiervan op mens, economie en maatschappij.

Natch is trots strategische partner van dit geweldige evenement te zijn. Met onze ervaring in state-of-the-art e-business oplossingen voor B2B-bedrijven kunnen wij een evenement dat ontluikende technologie helder verklaard, enkel toejuichen

De sprekers

Gastsprekers van dienst zijn dit jaar:

Peter Hinssen
Nexxworks

Peter Hinssen is entrepreneur, keynote speaker, auteur en lesgever op universiteiten zoals MIT en Londen Business school. Een thought leader op het gebied van innovatie en de impact van digital op de wereld.

Hij zal het in zijn ‘Day after tomorrow’ lezing hebben over de gevolgen van wereldwijde veranderingen op organisaties en vooruitstrevende futuristen die met hun toekomstblik industrieën ingrijpend veranderen.

Koen Vingerhoets,
KBC

Koen Vingerhoets ontwikkelde enkele jaren geleden een interesse voor Bitcoin en werkt in het core blockchain team binnen KBC.

Met zijn ervaring in praktische blockchain use cases geeft hij zijn mening over deze baanbrekende technologie. Met ‘Blockchain – The truth is in there’ legt hij uit wat blockchain nu precies is en waarom het zo’n effect heeft op de financiële wereld.

Jonathan Berte
Robovision

Jonathan Berte is oprichter en CEO van robovision.ai en leidt een team van deep learning experts. Zowel als onderzoeker aan het Insitute for Neuroinformatics en als ondernemer legt hij de focus van zijn carrière op deep learning en AI.

In ‘Deep learning & Democracy 2.0’ bespreekt hij de invloed van blockchain en AI op de democratie.

Programma

Datum: Woensdag 7 maart 2018

Locatie: Barco Campus, Beneluxpark 21, 8500 Kortrijk

Programma:

                   19u00 – ontvangst

                   19u30 – start

                 ​  Peter Hinssen (NexxWorks) – The day after Tomorrow

                   Koen Vingerhoets (KBC) – Blockchain – The Truth is in There

                   Jonathan Berte (Robovision) – Deep Learning & Democracy 2.0

                  21u30 – netwerkreceptie

Contact: [email protected]

             facetimekortrijk.com