Face Time Kortrijk

Op woensdag 13 maart 2019 vindt het jaarlijks evenement Face Time Kortrijk terug plaats. Ze zijn ondertussen al toe aan hun 4de editie. We zijn verheugd dat Natch net zoals vorig jaar een strategische partner is van dit geweldig technologisch evenement. 

Dit evenement zal doorgaan op de Campus Barco in Kortrijk en zal aanvangen om 19u00.

FaceTime zorgt alweer voor een 3-tal top keynote sprekers die de avond zullen vullen met inspirerende inzichten en ervaringen.

 

 

Bart Rossel
Oystershell

Bart Rossel is de oprichter van het bedrijf Oystershell, een farmaceutisch bedrijf dat voorschriftvrije geneesmiddelen maakt.

In “of insects and industrials” zal hij het hebben over hoe zijn passie voor insecten ervoor heeft gezorgd dat hij een tegengestelde strategie toepast in zijn onderneming. Hij is niet geïnteresseerd in overnames en marketing, maar eerder in het investeren in innovatie en wetenschappelijk onderzoek.

 

 

 

Mathieu Mottrie
CREAX

Mathieu Mottrie is een vaste waarde in het bedrijf CREAX. het bedrijf is onder zijn leiding kunnen uitgroeien tot een referentie in innovatieondersteuning in de Europese maakindustrie.

In “Innovation – a little less talk, a little more action” legt hij uit hoe men van andere kan leren door middel van een aantal concrete voorbeelden.

 

 


Pascal Coppens
Nexxworks

Als laatste hebben we Pascal Coppens. Hij werkt voor het bedrijf Nexxworks. Daar is hij een expert in innovatie en alles wat betreft “Day After Tommorrow” in China.

Hij zal het in “China’s new normal” vertellen over hoe “made in China” de laatste Jaren is uitgegroeid to “Created in China”. Dit heeft te maken met de steeds groter wordende Chinese start-ups, scale-ups en Unicorns.

 

 

Programma

Datum: woensdag 13 maart 2019

Locatie: Campus Barco Kortrijk

Parking: President Kennedypark 35
                8500 Kortrijk

Programma:         19:00: Start van het event 

                              19:00: Ontvangst van de bezoekers

                              – Bart Rossel (Oystershell) – “Of Insects and Industrialists”
                              – Mathieu Mottrie (CREAX) – “Innovation – a little less talk, a little more action”
                              – Pascal Coppens (Nexxworks) – “China’s new normal”

                              21:30: Netwerkreceptie met aanwezigen

 

Wil je meer informatie over de sprekers, dan kan je surfen naar deze link.  Ben je geïnteresseerd?  Bestel dan nu je tickets via de wesite.  

Wees er snel bij, want net als vorig jaar zijn de plaatsen beperkt!