Eerste 2 halve finalisten Ultimate Business Makeover bekend

Ultimate Business Makeover logo

Microsoft’s Ultimate Business Makeover (www.ultimatemakeover.be) is ondertussen ongeveer halfweg en de eerste twee halve finalisten zijn gekozen. Deze zijn Metropolis Music Publishers en Minerva NV. Metropolis Music Publishers is een van de oudste en meest gerespecteerde muziekuitgeverijen van België. Minerva NV is een onafhankelijk Belgisch bedrijf actief in de distributie van fietsonderdelen, assemblage en distributie van fietsen.

Logo Metropolis Music Publishers

Metrop​olis Music Publishers is één van de oudste en meest gerespecteerde muziekuitgeverijen van Vlaanderen. Voorheen gesitueerd in de nabijheid van de Antwerpse Opera werd de uitgeverij in 1995 overgenomen door Walter Van de Velde. Sedertdien werden alle bestaande uitgaven geïnventariseerd en opnieuw gecommercialiseerd. De catalogus werd inmiddels uitgebreid met een 300-tal nieuwe titels van vooraanstaande Belgische en buitenlandse componisten. Metropolis Music Publishers bevordert een ruime muziekbeleving. Met onze innovatieve uitgaven stimuleren en ondersteunen wij een zo breed mogelijk publiek. Van concept tot productie, het gebeurt allemaal met bijzondere aandacht voor de muzikant, de componist en ons muzikaal erfgoed.

www.metropolis-music.be

Minverva Logo

Minerva is een vooraanstaand onafhankelijk Belgisch bedrijf actief in de distributie van fietsonderdelen, de assemblage en distributie van fietsen met een jaarlijkse verkoop van 14.5 miljoen euro aan de gespecialiseerde vakhandel in de Benelux. Het bedrijf is verdeler van de eigen merken MINERVA, COLUMBUS & COLORADO, maar distribueert daarnaast ook een totaalgamma van belangrijke merken zoals Campagnolo, Shimano, Michelin, Continental, Tacx, Selle Italia, Rodi,…

www.minerva-nv.be