De komende 5 jaar: onze consultant kijkt naar globale B2B e-commerce trends

De volgende vijf jaar zullen snel gaan, volgens Cédric. De core activiteit van veel productiebedrijven gaan wijzigen. Elk bedrijf wordt zo een software-bedrijf. Dat betekent een transparante markt met wereldwijde concurrentie. De nadruk zal dan ook liggen op customer service.

Ook op technologisch vlak verandert er veel, nu bedrijven meer gaan leunen op A.I., augmented reality en de internet of things.

Dat betekent dat je er gewoonweg niet komt met je shop en helpdesk te digitaliseren.

Wil je meer weten over de dualiteit van de toekomst, business 4.0 en future-proof go-to-market strategieën? Bekijk dan de volledige presentatie hier:

Toon me de video’s! 

Bekijk hier de andere presentaties van onze Grandeco CxO visit: 

De Grandeco Wallfasion group is een bedrijf dat mensen helpt hun woningen en kantoren te personaliseren door middel van zorgvuldig gekozen muurdecoraties. Dat doen ze ondertussen al 40 jaar. We ontwierpen samen met hen een e-commerce platform dat de gebruikservaring voor zowel eindgebruikers, klanten en eigen personeel optimaliseert.

Naar aanleiding van de implementatie daarvan organiseerden we een exclusief bedrijfsbezoek, waarin zowel onze eigen mensen als leden van het Grandeco managementteam  een woordje uitleg geven over de visie van Grandeco, hoe het project tot stand kwam, hoe het e-commerce platform nu precies werkt en, natuurlijk, wat de toekomst brengt.