CEO Patrick Molemans over de visie en de toekomst van zijn bedrijf

De visie van Grandeco is “We make it easy for everyone to decorate walls with their personal style.” De sleuteltermen hier zijn ‘easy’ en ‘personal style’ en dat wordt duidelijk als je de digitale strategie van Grandeco onder de loep neemt.

Het bedrijf bestaat ondertussen 40 jaar en maakte heel wat evoluties in de sector mee. Ze verkopen 12 miljoen rollen per jaar, goed voor een omzet van 63 miljoen. En dat doen ze met 300 personeelsleden actief in 90 landen

Hun grootste verkoop kennen ze in Frankrijk, Rusland en het Verenigd Koninkrijk.

Wil je weten hoe Patrick de toekomst van zijn bedrijf inziet en hoe Grandeco hun recente digitale transformatie zal inzetten? Bekijk dan de volledige presentatie:  

Toon me de video’s! 

Bekijk hier de andere presentaties van onze Grandeco CxO visit: 

De Grandeco Wallfasion group is een bedrijf dat mensen helpt hun woningen en kantoren te personaliseren door middel van zorgvuldig gekozen muurdecoraties. Dat doen ze ondertussen al 40 jaar. We ontwierpen samen met hen een e-commerce platform dat de gebruikservaring voor zowel eindgebruikers, klanten en eigen personeel optimaliseert.

Naar aanleiding van de implementatie daarvan organiseerden we een exclusief bedrijfsbezoek, waarin zowel onze eigen mensen als leden van het Grandeco managementteam  een woordje uitleg geven over de visie van Grandeco, hoe het project tot stand kwam, hoe het e-commerce platform nu precies werkt en, natuurlijk, wat de toekomst brengt.