B2B e-commerce leidt tot proactive marktbenadering

Natch werkte voor de Grandeco Wallfashion Group een e-platform met een drievoudige functie uit: efficiëntie voor Grandeco, ondersteuning voor haar distributeurs en informatie voor de eindgebruiker. Naar aanleiding van die succesvolle samenwerking  gaven consultant Cédric Collet (Natch) en marketingmanager Katrien Van Hecke (Grandeco) een interview over de unieke aspecten van het project. 

Ben je geïnteresseerd in hoe Natch en Grandeco de specifieke uitdagingen van dit project aangingen? Kom dan eens luisteren op ons bedrijfsbezoek op de campus van Grandeco. 


Grandeco bedrijfsbezoek – 27 april 2018

Wil je graag zien hoe de Grandeco Group hun digitale strategie omzette in een succesvol e-platform? Kom dan zelf een kijkje nemen tijdens onze CxO visit bij de Grandeco Group in Tielt op 27 april 2018.

Daar krijg je een demonstratie van het platform en belangrijke tips die je kan toepassen op je eigen e-business projecten.

Je krijgt er ook een woordje uitleg van CEO Patrick Molemans, marketing manager Katrien Van Hecke en een tour door het bedrijf, inclusief het productiedepartement. Aansluitend vertelt onze consultant Cédric Collet nog over de globale e-business trends voor producenten, gevolgd door een walking dinner. 

Inschrijven kan via volgende link:

 

Lees het volledige artikel hier: