3 finalisten Ultimate Business Makeover – Stem nu!

Ultimate Business Makeover logo

De 3 finalisten van Ultimate Business Makeover 2011 zijn gekend. De drie bedrijven die hengelen naar de hoofdprijs zijn Minerva NV, Vartago en Pierre E. Een Natch e-commerce oplossing is onderdeel van de hoofdprijs!

Minerva NV is een constructeur van fietsten en verdeler van onderdelen. Vartago is een onderneming gespecialiseerd in boomverzorging. Pierre E is een artisanaal glasbewerkingsbedrijf.

Van 16 tot en met 29 mei kan via de website van Ultimate Business Makeover (www.ultimatemakeover.be) gestemd worden op de deelnemer die volgens het grote publiek het meeste de make-over verdient.

Logo Minerva

Minerva is een vooraanstaand onafhankelijk Belgisch bedrijf actief in de distributie van fietsonderdelen, de assemblage en distributie van fietsen met een jaarlijkse verkoop van 14.5 miljoen euro aan de gespecialiseerde vakhandel in de Benelux. Het bedrijf is verdeler van de eigen merken MINERVA, COLUMBUS & COLORADO, maar distribueert daarnaast ook een totaalgamma van belangrijke merken zoals Campagnolo, Shimano, Michelin, Continental, Tacx, Selle Italia, Rodi,…

website: www.minerva-nv.be

Logo Vartago

Bomen zijn vanouds een onmisbaar element voor ons leefklimaat. Ze leggen stofdeeltjes vast, filteren de lucht en zorgen voor beschutting. Boomverzorging is daarom verantwoordelijk werk die kennis en geduld vereist.De ecologische waarde van bomen is van groot belang en Vartago wil zijn kennis hieromtrent uitdragen, op een actieve manier. Door een voorbeeld te zijn voor anderen en actief mee te werken aan onderzoek en innovatie binnen de sector.Uw boom is de passie van onze Gediplomeerde European Treeworkers.Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan een beter en gezonder bomenbestand.Kwaliteit, gedrevenheid en zin voor perfectie zijn de kenmerken van ons werk, geleverd marktconforme

website: www.vartago.be

Logo Pierre E

PIERRE E. BVBA is een glasblazerij die al actief is sinds 1914 en die bestuurd wordt door M. Emmanuel PIERRE en zijn echtgenote Mevr. Sonia RUYMAEKERS, beiden glasblazers van beroep.Binnen de glasindustrie komen wij pas op het einde van het productieproces als producent van afgewerkte producten. De grondstoffen die wij gebruiken zijn onder andere glazen buizen, staven, platen, geblazen (of in een vorm gegoten / geblazen glas) en geperst glas. Wij zijn geen “glasverkopers”, maar “glasbewerkers”, die hun vakkennis tot uw dienst stellen. Wij staan steeds klaar om u te helpen bij het zoeken naar de beste oplossing voor de verwerking van glas of kwartsglas voor uw eigen specifieke gebruik.

website: www.pierreglas.be